/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Uitslagen 13 november


Datum: 13-11-2016

De afgelopen weken hebben er weer diverse ruiters en amazones van onze vereniging prijzen behaald...

 

Zo heeft Aniek Versantvoort met haar paard Dakota tweemaal de 1e prijs behaald in de klasse MII tijdens een dressuurwedstrijd in Neerijnen. Aniek behaalde 197 en 187,5 punten. Sylvia Naagen behaalde met haar paard Guilty Pleasure eveneens tweemaal de 1e prijs. Dit maal in Heesch in de klasse MI met scores van 197,5 en 204 punten. In Herveld behaalde Sylvia Naagen ook twee keer de 1e prijs met 66,29% en 61,12%. Dit was met haar paard Entertainer in de klasse ZZ-Licht. Een week later behaalde deze combinatie weer de 1e prijs. Dit maal in Neerijnen met een score van 224 punten.
Dominique Langens behaalde met haar paard Elgore-Go diverse prijzen in de klasse M springen. Zo behaalde zij de 4e prijs in Asten (24-9), 2e prijs in Peelbergen (2-10), 3e prijs in Berlicum (5-10), 2e prijs in Velddriel (22-10), 7e prijs in Asten (29-10) en de 2e prijs in Schijndel (5-11).
Lynn van den Akker behaalde vorig weekend tijdens een dressuurwedstrijd in Berlicum de 2e prijs in de klasse CB. Met haar pony Elvita behaalde zij een totaal van 196 punten.
Dit weekend behaalde Janneke van Erp met haar merrie Dancing in Black de 4e prijs in de klasse MI dressuur met 190 punten te Oirschot.Terug naar uitslagenoverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018 Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018

Nieuws
Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

UPDATE WK: Frank 5e, 1e plaats voor Nederland

Vandaag is het onderdeel marathon verreden op het WK mennen. Frank is hiermee 5e geworden en staat nu individueel ook 5e. Met het landenteam staat Nederland nu 1e.

Morgen (zondag) volgt nog het laatste onderdeel; de vaardigheidsproef.

Tussenstand WK: Frank 10e, 2e plaats voor Nederland
Zeer knappe prestatie voor Frank van der Doelen

Onder ideale weersomstandigheden en met veel publiek is vandaag het eerste deel van de dressuur van het WK enkelspannen verreden...

Frank van der Doelen naar WK Mennen

Wij zijn zeer verheugd om jullie in kennis te stellen dat ons lid Frank van der Doelen mag deelnemen aan de Wereldkampioenschappen Mennen welke worden gehouden van donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september bij Paardensportcentrum De Peelbergen in Kronenberg (Horst)...

Bekijk alle nieuwsberichten